vinkje20.000 Cartridges online !
0485-471212
vinkjeLaagste prijs!
vinkleVoor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
vinkje1 jaar lang 100% garantie!
Winkelwagentje

Over GoCartridge

GoCartridge is een toonaangevende leverancier van laserprinter supplies. Sinds de start in 2013 is GoCartridge dé webwinkel om op een eenvoudige manier laser toner cartridges aan te schaffen. GoCartridge biedt u niet alleen een breed aanbod van de hoogste kwaliteit producten en een snelle levertijd, maar ook een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.  Wij waarderen onze klanten en wij zorgen ervoor dat wij u professioneel, met passie en vriendelijk van dienst zijn. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen!
Ook is GoCartridge de meest sociale organisatie van Nederland. Wij werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en met mensen uit de UWV-bestand die 50 plusser zijn. Hiermee is GoCartridge een voorbeeldbedrijf voor Social Return. Ook is GoCartridge een leer/werkorganisatie om deze mensen een kans te bieden voor omscholing en werkervaring. En natuurlijk biedt GoCartridge deze mensen een baan aan. GoCartridge werkt samen met alle werkvoorzieningsschappen in Nederland en het UWV.


Eerste klas kwaliteit en toch de goedkoopste van Nederland:
Besparen op printkosten was nog nooit zó eenvoudig. Maak simpelweg gebruik van onze huismerk laser toner cartridges, zonder dat u af hoeft te doen aan de kwaliteit.
Alle cartridges zijn 100% gelijkwaardig aan de originele (OEM) versie en zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Velen geven aan dat de GoCartridge huismerk cartridges zelfs beter zijn dan de originele.
GoCartridge wordt ondersteund door een van de grootste fabrikanten van toner cartridges ter wereld waardoor wij constant goede kwaliteitsproducten kunnen leveren.  
Door de inzet van de beste en meest ervaren mensen uit de industrie en te werken met top leveranciers van grondstoffen en componenten garanderen we een betrouwbare en consistente kwaliteit.
Alle componenten worden grondig geïnspecteerd voordat ze worden vrijgegeven voor productie en elke stap in het productieproces wordt strikt bewaakt door controleurs. Alle productiemedewerkers zijn bovendien zeer goed getraind en wordt elk proces tot in detail geoptimaliseerd.
Nadat een cartridge is geproduceerd is deze nog niet gereed voor verkoop.
Voordat een cartridge wordt verpakt wordt er een 100% printtest uitgevoerd, evenals een uitgebreide milieu test om ervoor te zorgen dat zij in elke omgeving ingezet kan worden. Pas wanneer beide test met succes zijn doorstaan is de cartridge gereed om naar u te worden verzonden.
Wij zijn er trots op dat de productiefaciliteit STMC, CE, ISO: 9001 en ISO: 14001 is gecertificeerd.
GoCartridge voorziet u met een constante hoge kwaliteit laser printer supplies!
Redenen waarom u bij GoCartridge moet bestellen:


•    Snel en makkelijk de juiste cartridge vinden
•    Met recht de goedkoopste van Nederland

    De sociaalste van Nederland (wij werken met Social Return)
    De beste kwaliteit van Nederland
    De groenste van Nederland  

 

•    Volledig assortiment in toners en inkt
•    Snelle levering
•    Levering op rekening
•    8 dagen de tijd om te betalen
•    Perfecte service en eigen Technische Dienst
•    Deskundig advies
•    Goede garantie (100% garantie)

Onze missie  

Het fors in de kosten besparen voor bedrijven op het printen. Wij geloven in onze missie. Dat blijkt al met het oprichten van GoCartridge. Met ons bedrijf gaan wij bedrijven helpen om mee te profiteren van onze ruime en jarenlange kennis en ervaring binnen de printomgeving. Deze kostenbesparing kan zeker oplopen tot wel 65% op de printkosten.

Tevens is social return het hart van onze organisatie. Wij werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en met 55 plussers.

Kort samengevat. Door uw cartridges bij ons te kopen helpt u uzelf aan een forse kostenbesparing. Maar daarnaast helpt u ook mee aan een betere maatschappij.

Ook kunnen wij op contractbasis een totaalpakket leveren. Wij beschikken over een technische dienst team van printertechneuten.

Wij hebben alles in huis om voor U onze missie (kostenreductie) te realiseren.


Certificeringen:
STMC:
STMC staat voor Standardized Test Methods Commitee (commitee van gestandaardiseerde testmethoden). Deze wereldwijde commissie is gevormd om testmethoden te vormen en standaardiseren voor de printer cartride industrie. De testmethodes worden gebruikt om toner printer cartdiges te evalueren. Een bedrijf dat STMC is gecertificeerd heeft haar werknemers met succes opgeleid door een geautoriseerde trainer en gebruikt de STMC testmethoden met de juiste testapparatuur.

ISO 9001: 2008:
ISO 9001: 2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Volgens deze standaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klanttevredeneheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.

ISO 14001:2004:
ISO 14001 specificeert de eisen voor en milieumanagementsysteem die een organisatie in staat stellen beleid en doelstellingen te ontwikkelen en te implementeren, rekening houdend met wettelijke en andere eisen die de organisatie onderschrijft en met informatie over belangrijke milieuaspecten.
ISO 14001 is van toepassing op de milieuaspecten die de organisatie identificeert als aspecten die zij kan beheersen en aspecten die zij kan beïnvloeden. ISO 14001 stelt geen specifieke criteria voor milieuprestaties.
Een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 helpt organisaties om aan overheden, klanten, omwonenden en andere belanghebbenden (stakeholders) te laten zien dat op een serieuze manier aandacht wordt besteed aan de impact van de organisatie op het omringende leefmilieu. Op basis van ISO 14001 kan het milieumanagementsysteem van een organisatie door een onafhankelijke partij worden gecertificeerd.

Prijsvergelijk